Vill du arbeta hos oss

Vill du bli vår nästa medarbetare på Livio?

Liviogruppen är Nordens största grupp av kliniker inom fertilitetsbehandlingar med nio IVF-kliniker, två barnmorskemottagningar, en barnavårdscentral och en egen ägg- och spermiebank. Livio bedriver också egen forskning genom Livio Research AB.

Vi har mångårig erfarenhet av par och ensamstående patienter som genomgått fertilitetsbehandlingar som till exempel IVF och ägg- och spermiedonationsbehandlingar. Förutom vår kliniska kompetens inom dessa områden vet vi också att många upplever en lite större oro under graviditeter genom fertilitetsbehandling. Med vår långa erfarenhet vet vi att alla är unika och behöver individuell behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Detta gäller både den medicinska behandlingen och det personliga omhändertagandet.

Livio Fertilitetscentrum har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande. Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till jobb@livio.se

 

Barnmorska till Barnmorskemottagningen Livio Malmö

Vi söker nu en legitimerad barnmorska på del- eller heltid (80-100%). Barnmorskemottagningen etablerades 2014 med vårt nystartade BVC i direkt anslutning till Barnmorskemottagningen.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska på Livio Barnmorskemottagning kommer du att ha varierande och spännande arbetsuppgifter. Du kommer bl.a. att arbeta med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning provtagning och telefonrådgivning. Vi har ett nära samarbete med BVC och erbjuder tillsammans utbildning till våra blivande och nyblivna föräldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på del- eller heltid, 80-100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Maila din ansökan till jobb@livio.se och märk den med ”Bm Mmö”, har du frågor så skickar du dem till samma adress. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2021-07-04. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.